Vi i droneskole.no ønsker at du skal ha høy nytteverdi av de kursene du deltar på. Det å bestå 75%-kravet på testene eller til tentamen her i portalen og senere hos Luftfartstilsynet sin eksamen (SVV trafikkstasjon) er første målsetning. Det gir et bevis på at man tilfredsstiller minstekravet til kompetanse.

Gjennomføring av trygge UAS-operasjoner er bygget på erfaring, solid fagkunnskap og kompetanse utover minstekravet.

Vår oppgave er derfor å gi deg maksimal kunnskap om de enkelte fagområdene, så effektivt og fleksibelt som mulig, gjennom vår kursportal.

Tips om studieteknikk (hvis du ikke har erfaring fra dette tidligere)

Det å tilegne seg et nytt fagomåde krever iherdighet, tålmodighet og effektiv studieteknikk. Gå derfor systematisk til verks. Hvis du deltar på STS-kurset (SOT-99) anbefaler vi å vente med å avlegge testene, til du har gått gjennom teorien i alle fagmodulene først.

  1. Les nøye gjennom og legg vekt på å forstå det som står i hver av artiklene, for hver fagmodul.
  2. Gå til neste fagmodul og følg samme mønster. Årsaken til at vi anbefaler at du venter med å avlegge testen helt til slutt, er at du får bedre og høyere totalforståelse ved å ha gått gjennom alle fagmodulene på forhånd.
  3. Når du er gjennom alle fagmodulene og er godt kjent med stoffet, går du tilbake til første fagmodul igjen for å "dypdykke" i faget. Først på det tidspunktet du mener at du har forstått innholdet, er tiden inne for å avlegge testen.
  4. De neste fagmodulene følger samme mønster.

Med denne metoden er det gode sjanser for å gjennomføre på kortest mulig tid og bestå alle testene. I tillegg vil du være godt forberedt til eksamen på trafikkstasjonen.

Båndbredde

Flere av kursene inneholder lenker til eksterne kilder. Vi følger standard HTML5 som støttes av de vanligste nettlesere på markedet, så dette er vanligvis uproblematisk. Derimot er det stor variasjon i tilgjengelig båndbredde, særlig ved bruk av nettbrett i kombinasjon med trådløst nett. Derfor kan også brukeropplevelsene også være varierende.

Har du spørsmål ang. dette kontakt oss på admin@droneskole.no 

Lykke til med kursingen!